Wednesday, October 26, 2011

:: Majlis Perpisahan Pengawas Pusat Sumber & Briged Siber '11 ::

Assalamualaikum WBT & Salam 1 Malaysia.

21.9.2011- Satu Jamuan Perpisahan untuk Pengawas Pusat Sumber & Pengawas Briged Siber SK Seafield 3 telah selamat dilangsungkan di Hotel Holiday Villa. Majlis tersebut yang juga dihadiri oleh pihak pentadbir sekolah dan AJK guru turut memeriahkan lagi majlis yang diserikan dengan pelbagai aktiviti menarik, seperti 'Kotak Beracun' dan pilihan 'King' & 'Queen' kepada murid-murid. Semoga majlis ini dapat diadakan lagi pada tahun-tahun akan datang.
Photobucket

:: Selamat Menyambut Hari Deepavali ::Ikhlas dari warga SKS3 kepada semua yang beragama Hindu.


Photobucket

Tuesday, October 18, 2011

:: Selamat Menghadapi Peperiksaan Akhir Tahun ::

Assalamualaikum WBT & Salam 1 Malaysia..


Kami warga SKS3 ingin mengucapkan Selamat Menghadapi Peperiksaan Akhir Tahun bagi tahun 2011 kepada semua murid-murid SK Seafield 3. 


Photobucket

Sunday, October 2, 2011

:: [LADAP ] Modul 1 Murid 1 Sukan (1M1S)

Assalamualaikum WBT & Salam 1 Malaysia.

28 September 2011- Satu lagi Latihan Dalam Perkhidmatan (LADAP)- Modul 1M1S untuk guru-guru SKS3 berjaya dilaksanakan dalam menyahut seruan Menteri Pelajaran memastikan murid-murid aktif dalam sukan. Latihan yang disampaikan dalam masa 2 jam itu berjaya mendedahkan kepada guru-guru cara untuk mereka menarik minat murid dalam bidang sukan agar mereka lebih seimbang dari aspek Kurikulum dan Kokurikulum. Terima kasih diucapkan kepada semua guru-guru dalam menyokong pelaksanaan modul ini.

NOTA: Modul 1M1S ini boleh dimuat turun di bahagian 'muat turun' di dalam blog ini.
Photobucket